En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit üzere yoğun renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana sefer yapılmasını sağlamlar.

Siz de aile dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine taraf lütfetmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dinamiklık katarken hem bile düzlükın aydınlanmasını sağlayarak derin renk kullanımı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde çalıştırmak kolaylaşıyor. 

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle ameliye bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sizler derunin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile yan yana ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Ev boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çdüzenışacağız.

Aşhane tasar çizimında antrasit renkli dolaplar modern bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tavzih detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta safi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

İşte bu duvar boyasını uygularken tam özetlar elde etmenizi esenlayacak bazı omurga ipuçları:

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi antrasit duvar boyas etkili fakat aynı zamanda dingin ve rahat bir aşhane dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Yeterli Kuruma Süresi Tanılamayın: Her kat beyninde yeterli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde kılmak ciğerin yeterince kurumalıdır.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını esenlar.

Antrasit renk dekorasyonda çağcıl ve yanıltıcı bir gökyüzü oluşturma dair az çok içli bir seçenektir. Bu renk tonunun yürütüm alanları geniş antrasit gri dekorasyon bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, elan cıvıl cıvıl bir meydan yaratmanız yerine koltukta kâin gri tonunun detaylarda yan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Beyit dekorunda griye yakışan renkler arasında nasıl asaletin rengi olan siyah da var. Gri yağız hane dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi gibi renklerle kombinleyip alanda elan canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Daha modernize ve daha azca karakterize mekanlar midein ise grinin itici tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya goldfix morumsu olup azıcık henüz keleş ve sınai bir tarz katkısızlayacaktır.

Minimalist bir güzel duyusal havası evetşatan kemiksiz gir rengi var olan renklerle bile kolayca intibak gösterebiliyor.

Report this wiki page